VÍZSZERELÉS, GÁZSZERELÉS, FŰTÉSSZERELÉS, VILLANYSZERELÉS BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE HÉTVÉGÉN IS TEL: +3630-869-3282 +3670-624-4538

A wc csésze kiválasztása: tippek, ötletek

/, Vízszerelés/A wc csésze kiválasztása: tippek, ötletek

A wc csésze kiválasztása: tippek, ötletek

A WC csésze cseréje legnagyobb sajnálatunkra nem csak abban az esetben szükséges, ha egy szép, csillogó, új darabot szeretnénk fürdőszobánkba, hanem olyan helyzetekben is, amikor például a WC csésze bereped, vagy a vízkő már nem leszedhető, sőt, problémákat okozhat, esetleg el is törik a wc csésze.

A szakemberek gyakorta találkoznak olyan helyzettel is, hogy dugulás elhárítása közben esik valami sérülés a WC csészén, illetve a mélyebb repedések is erősen indokolttá teszik a WC csésze cseréjét. Egyszerűbb, gyorsabb és biztonságosabb, ha a korábbival megegyező fajtájú WC csészét vásárolunk, mert így a méret és a forma egyezése sem jelenthet problémát a beszerelésnél, továbbá így sokkal könnyebb művelet lesz a régi, hibás darab kicserélése az újabbra.

Érdemes  átgondolnunk a következőt: milyen öblítésű WC csészét szeretnénk? Mély öblítéseset vagy lapos változatot? Hiszen nem mindegy, hová kerül az öblítő tartály, főleg, ha a régitől eltérő típus mellett döntünk.

Mivel pedig a porcelán WC csésze tudvalevőleg minden szempontból igen kényes, ezért hát bánjunk vele fölöttébb óvatosan, ha nem szeretnénk sokszor elvégeztetni a cseréjét. Gipszkarton falra is felszerelhetőek a falra rögzíthető  WC csészék, ám ez esetben a gipszkarton megerősítésre szorul, hogy elbírja a csésze súlyát. Ehhez kiváló megoldás egy tartószerkezet készítése, viszont ezt mindenképpen bízzuk vízvezeték szerelő szakemberre, aki megfelelően és szakszerűen végzi el az ide tartozó műveleteket.

Szerencsére ma már színben és típusokban szép kínálat áll rendelkezésünkre, így ízlésünknek megfelelő és tetszetős darabot választhatunk a különböző gyártók kínálataiból.

Mindennemű vízzel kapcsolatos problémánál készséggel segítünk! Lehet szó csapról, szivárgásról, wc tartályról, csaptelepről vagy bármiről, ami a vizesblokk területén létezhet.

Vízszerelő Gyorsszerviz

+0630-869-3282 és +3670-624-4538

vagy Kérjen díjmentes ajánlatot!

 

2021-03-10T14:09:12+00:00március 2nd, 2021|Categories: Egyéb kategória, Vízszerelés|