VÍZSZERELÉS, GÁZSZERELÉS, FŰTÉSSZERELÉS, VILLANYSZERELÉS BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE HÉTVÉGÉN IS TEL: +3630-869-3282 +3670-624-4538

Csapszerelés házilag

/, Vízszerelés/Csapszerelés házilag

Csapszerelés házilag

Csapszerelés házilag? Érdemes megpróbálkoznunk vele, hiszen nem túl bonyolult a feladat,- kivéve a speciális csapokat!

Szükségünk lesz néhány speciális szerszámra, de ezek általában megtalálhatóak egy vérbeli ezermester kelléktárában 🙂  Ha már elzártuk a vizet, illetve előkészítettük a szükséges szerszámokat a kezünk ügyébe és leszereltük a csaptelepet (gondosan megjegyezve, mi hová tartozik!), elmondható, hogy leggyakrabban a szigetelőgyűrű vagy szigetelő betét elhasználódása a hiba forrása. Ezt a hibát annak kicserélésével lehet megjavítani.

Ha a csap részei vízkövesek, alaposan meg kell tisztítanunk minden alkatrészt, majd össze is kell szerelnünk. Ugye emlékszünk még a sorrendre, csak visszafelé?

Ha rozsdásodás a gond, az már keményebb dió, ilyenkor általában az alkatrészeket cserélnünk kell. Ugye, milyen jó, hogy nem este kezdjük el a csapszerelést?

Mert olyankor nem tudunk új alkatrészt vásárolni és ott ülünk egy szétszedett csapteleppel… ilyenkor már hol találunk vízszerelőt?!

Illetve ha sikerül kiküszöbölnünk a hibát, a csöpögés viszont továbbra is fennáll, akkor is vízvezeték szerelőre lesz szükségünk.

Házilag kivitelezett csapszerelés esetén fontos, hogy semmiképpen ne erőltessük meg a menetet, mert lehet, hogy egy szakember ki tudná lazítani, viszont a sérült menet miatt már mindenképpen cserélni kell a csapot!

Mindenféle vízzel kapcsolatos problémánál készséggel segítünk, legyen szó vízszivárgás elhárításáról, wc-tartály javításáról-cseréjéről, csaptelepről vagy bármiről, ami a vizesblokk területén létezhet.

Csapszerelés Gyorszerviz: +0630-869-3282 és +3670-624-4538

vagy Kérjen díjmentes ajánlatot!

2021-03-10T14:04:20+00:00március 2nd, 2021|Categories: Egyéb kategória, Vízszerelés|