VÍZSZERELÉS, GÁZSZERELÉS, FŰTÉSSZERELÉS, VILLANYSZERELÉS BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE HÉTVÉGÉN IS TEL: +3630-869-3282 +3670-624-4538

Csöpögő csap: miért ne hanyagoljuk el?

/, Vízszerelés/Csöpögő csap: miért ne hanyagoljuk el?

Csöpögő csap: miért ne hanyagoljuk el?

Csöpögő csap: miért ne hanyagoljuk el? A csöpögő csap miatt nem minden esetben szükséges azonnal vízvezeték szerelőt hívnunk.

Bizonyos esetekben mi magunk, saját kezűleg is megoldhatjuk a feladatot. Nézzük át együtt, mikor érdemes próbálkoznunk a megoldással és milyen esetben telefonáljunk inkább szakembernek.

Ha úgy döntünk, hogy megpróbáljuk a munkát magunk kijavítani, fogadjunk meg néhány hasznos tanácsot! Fontos tudnunk, hogy a csöpögő csap sokszor a csőtörés, csőrepedés egyik jele is lehet!

Lényeges kérdés, hogy mióta és milyen mértékben csöpög a csapunk? Hiszen az időtényező itt is, mint oly sok más esetben, rendkívül jelentős. Egy csepp még nem a világ vége, de a folyamatosan csöpögő csap már sokba kerülhet az aktuális vízdíj számlánkon!

Számolnunk kell a vízkő káros hatásaival, ami minden háziasszony rémálma és megszüntetni legalább olyan nehézkes, mint a többletet kifizetni a csöpögő csap miatt a havi vízszámlára.

Legfontosabb szabály: sose hagyjuk sokáig csöpögni a csapot! Cselekedjünk mielőbb!

Ha az alapos tisztítás, – ami alatt azt értjük, hogy megtisztítjuk a vízkőtől a csap végén lévő, letekerhető menetes részt– nem vezet eredményre, ellenőrizzük a szigetelő betétet is, lehet, hogy ott a baj!

Amennyiben nem járunk sikerrel, a csap cseréje lehet a következő lépés. Ügyesebb kezűek ezzel is megpróbálkozhatnak.

Amennyiben a csaptelep cseréjét követően is fennáll a csöpögés, hívjunk vízvezeték szerelő szakembert, hogy kiderüljön, mi is a valódi ok.

Mindennemű vízzel, vízvezetékkel, csappal, bojlerrel, mosogatószifonnal kapcsolatos problémánál készséggel segítünk!

Vízszerelő Gyorszerviz: +0630-869-3282 és +3670-624-4538

vagy Kérjen díjmentes ajánlatot!

 

2021-03-10T14:04:13+00:00március 2nd, 2021|Categories: Egyéb kategória, Vízszerelés|