VÍZSZERELÉS, GÁZSZERELÉS, FŰTÉSSZERELÉS, VILLANYSZERELÉS BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE HÉTVÉGÉN IS TEL: +3630-869-3282 +3670-624-4538

Gázkészülék csere okosan, előnyösen!

/, Gázszerelés/Gázkészülék csere okosan, előnyösen!

Gázkészülék csere okosan, előnyösen!

Ha gázkészüléke már nem javítható, vagy Ön úgy érzi, már elavult, nem biztonságos, gázkészülék csere válik esedékessé.  Ha meg volt elégedve előző készülékével, válasszon azzal megegyező márkájút, típusút, mert így a régi helyére, átalakítás nélkül beépíthető.

Az eltérő márkájú készülékek kivezetése máshová eshet, így nem minden esetben ússzuk meg falbontás nélkül. A parapetes (Az égéshez szükséges levegőt a falon át egy duplafalu csövön keresztül, a külső légtérből nyerik, és az égéstermék is itt távozik) készülékeknél ez viszonylag egyszerűen kivitelezhető.

A kéményes készülékek cseréje általában engedélyköteles, a kéménynek béleltnek kell lennie. A gázkészülék kiválasztásához kérjük szakember segítségét. Ha megvan a kiszemelt vízmelegítő, cirkó, vagy konvektor, kéményseprői szakvéleményre, illetve gáztervre van szükség. Ezek megléte után szakemberrel beüzemeltethető a berendezés.

Egy módon kerülhető el az engedélyek beszerzése, ha ugyanolyan márkájú, besorolású készüléket választunk. De mielőtt bármit tennénk, kérjük szakember véleményét, mert a szabályok változhatnak.

Tűzhelyek vásárlásánál is legyünk körültekintők, válasszunk népszerű, ismert márkát. Érdeklődjünk az üzletben a szerviz háttérről, előzzük meg a később, javításkor esetlegesen felmerülő várakozási időt!

Ha gázszerelő szakembert keres:

Gázszerelés hétvégén is:
+0630-869-3282 és +3670-624-4538

vagy Kérjen díjmentes ajánlatot!

 

2021-03-12T10:18:51+00:00március 2nd, 2021|Categories: Egyéb kategória, Gázszerelés|