VÍZSZERELÉS, GÁZSZERELÉS, FŰTÉSSZERELÉS, VILLANYSZERELÉS BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE HÉTVÉGÉN IS TEL: +3630-869-3282 +3670-624-4538

Radiátor csere, kondenzációs kazán beüzemelése?

/, Fűtésszerelés/Radiátor csere, kondenzációs kazán beüzemelése?

Radiátor csere, kondenzációs kazán beüzemelése?

Radiátor csere illetve  kondenzációs kazán beüzemelése kérdéskörben nézzük, meg, melyik mit takar?

A radiátor csere mindenképpen szükséges, amikor a hagyományos kazán helyett kondenzációs kazánt szeretnénk beüzemelni? Megoszlanak a vélemények..

Több mindent figyelembe kell venni:

Meg kell határozni a fűtőteljesítményt és egyéb paramétereket, ezeket kielemezve eldönthetjük, hogy ebben az esetben kivitelezhető-e egy hatékony fűtési rendszer. Ha megnézzük, hogy Magyarországon évente hány olyan nap van, aminek hőmérséklete ugyanannyi vagy kisebb, mint a méretezési hőmérséklet, akkor azt lehet mondani, hogy megtarthatóak a régi radiátorok.

Eseti, extrém hideg időszakok alatt lesz csak szükségünk valamilyen rásegítő fűtési megoldásra. Ennek oka pedig az, hogy a kondenzációs kazán beüzemelése után képes nagyobb előremenő hőmérséklettel működni, csak ez esetben romlik a kondenzációs hatásfoka.

Ha a fűtés korszerűsítése az épületszerkezet utólagos hőszigetelésével is társul, vagyis csökkentjük a veszteségeket, akkor a jelenlegi radiátorok felülete még alacsony előremenő fűtővíz hőmérséklet mellett is képes kiszolgálni a csökkentett teljesítményt. A kondenzációs kazán a fűtési szezon egész tartományában képes jó hatásfokkal üzemelni, ezáltal-az addigi költségekhez képest megtakarítással működni.

Keressen Bennünket bizalommal, legyen szó a különböző kazánok (például gázüzemű, illetve modern gázkazán) előforduló hibáinak elhárításáról, radiátor szerelésről,  radiátor javításról, konvektor cseréről, javításról, vagy központi fűtésnél fennálló problémáról.

Radiátor csere Gyorsszerviz

Fűtésszerelés hétvégén is:
+0630-869-3282 és +3670-624-4538

vagy Kérjen díjmentes ajánlatot!

 

2021-03-18T11:39:46+00:00március 2nd, 2021|Categories: Egyéb kategória, Fűtésszerelés|