VÍZSZERELÉS, GÁZSZERELÉS, FŰTÉSSZERELÉS, VILLANYSZERELÉS BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE HÉTVÉGÉN IS TEL: +3630-869-3282 +3670-624-4538

Konvektor szerelés – házilag vagy szakemberrel?

/, Fűtésszerelés/Konvektor szerelés – házilag vagy szakemberrel?

Konvektor szerelés – házilag vagy szakemberrel?

Konvektor szerelés otthon? Tudjuk, hogy kecsegtető lehet otthon megszerelni a konvektort, de kérem, gondolja meg! Jelentős anyagi kár keletkezhet-de ami ennél sokkal fontosabb, hogy szerettei és a saját életét teszi ki veszélynek!

A biztonsága többet ér, mint az a 4-5000 forint, amennyibe egy szakember munkája kerül, ebben biztosan egyetértünk.

Fűtésszerelő szakemberként időnként megdöbbentő történeteket hallunk, melyek arról szólnak, hogy bizony balul üthet ki a házi vagy olcsó szerelő által kivitelezett konvektor szerelés.

Összeszedtük a leggyakoribbakat, Önnek is hasznára lehet, mielőtt a konvektor szerelés nem éppen egyszerű kivitelezésébe belefogna:

Elég lehet, ha rosszul illeszti össze a csövet, vagy lazábban szorít meg egy csavart, netán nem szigeteli le megfelelően, ahol pedig nagyon precízen kellene .. a gáz nagyon alattomos tud lenni.  Nem beszélve a pincében lévő gázkazánról! Itt még a gázszagot sem érzékeljük, ami figyelmeztethetne, hiszen fenn vagyunk a lakásban! Hamar megvan a baj. ne kockáztasson, nem éri meg!

Fűtésszerelő munkatársunk Budapest és környékén elérhető áron, biztonságosan karbantartja, beszereli,  javítja gázkészülékeit.
Radiátor csere, légtelenítés, fűtőrendszer vízkőmentesítés, konvektor szerelés, gáztűzhely, cirkó javítása esetén gyorsan, kedvező áron, biztonságosan elvégezzük a munkát.

Évente egyszer, még a fűtési szezon előtt érdemes fűtésszerelő szakemberrel átnézetni a rendszert, a radiátort, konvektort, kazánt. Ha szükséges, ilyenkor jobb elvégezni a megfelelő cseréket is. Így megelőzhetjük a meglepetéseket.

Ha fűtésszerelő szakemberre van szüksége, hívjon minket bizalommal:

Konvektor szerelés Gyorsszerviz

Fűtésszerelés hétvégén is:
+0630-869-3282 és +3670-624-4538

vagy Kérjen díjmentes ajánlatot!

 

2021-03-18T11:58:25+00:00március 2nd, 2021|Categories: Egyéb kategória, Fűtésszerelés|