VÍZSZERELÉS, GÁZSZERELÉS, FŰTÉSSZERELÉS, VILLANYSZERELÉS BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE HÉTVÉGÉN IS TEL: +3630-869-3282 +3670-624-4538

Vízszerelés

/Vízszerelés
Vízszerelés2021-03-07T11:21:22+00:00

Vízszerelés hétvégén is: +0630-869-3282 és +3670-624-4538

Megbízható, precíz, korrekt áron dolgozó vízszerelőt keres? Megtalálta!

VÍZSZERELÉS FIX ÁRAKON, GARANCIÁVAL, NYUGDÍJAS, NAGYCSALÁDOS KEDVEZMÉNNYEL!
MUNKAVÉGZÉS ESETÉN INGYENES KISZÁLLÁSSAL

Vízszerelés csaptelep szereléstől a vízhálózat kiépítéséig hosszú távon szerzett tapasztalattal, szaktudással, jó minőségű anyagok felhasználásával.

Ha csöpög egy csap “csak egy kicsit, de azt állandóan” érdemes alátenni egy vödröt és számolni…megéri várni vagy gazdaságosabb mielőbb elhárítani a hibát?

Vagy pl.: a falból szivárog a víz… Gondoljuk át, hogy ilyenkor a falban a víz szivárog mindenfelé, nem csak oda, amit mi látunk! Drágák a várakozás percei később, amikor helyre kell hozni! A vízszerelés kis befektetés a nagyobb károk megelőzésébe, ne halogassuk..

Csaptelep, sarokszelep, mosógép töltő csap, WC csésze, WC tartály, mosdó, mosogató, szifon, javítása cseréje, csőtörés, csőrepedés gyors és szakszerű megszüntetése, villanybojler, bojler javítás, csere, villanybojler vízkőmentesítése, kerti csap javítása cseréje, fagycsap cseréje ásással. Csőtörés, csőrepedés, vízszivárgás, falázás esetén a hibát gyorsan és hatékonyan hárítjuk el, szükség esetén helyreállítással.

A konyhában, fürdőszobában lévő csaptelep, csap, mosdó, mosogató, szifon mosógép töltő csap, csempeszelep javítása cseréje, golyós csap, sarokszelep, főelzáró,  flexibilis cső cseréjét elvégezzük.

Amiben számíthat ránk:

vízszerelés, vízszerelő, csaptelep csere, sarokszelep csere, mosógép töltő csap, WC csésze csere, WC tartály csere, mosdó csere, mosogató szifon javítás, falázás, csőtörés, csőtörés bemérés, csőrepedés, villanybojler javítás, bojlercsere, vízkőmentesítés, kerti csap javítás, fagycsap csere, vízszivárgás, csempeszelep, golyós csap csere, főelzáró csap csere

Kiszállási területek Budapesten és környékén

 

Telefon: +3630-869-3282 és a +3670-624-4538

Herczeg Gábor víz-gáz-fűtésszerelő mester