VÍZSZERELÉS, GÁZSZERELÉS, FŰTÉSSZERELÉS, VILLANYSZERELÉS BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE HÉTVÉGÉN IS TEL: +3630-869-3282 +3670-624-4538

Wc-tartály: hasznos tudnivalók

/, Vízszerelés/Wc-tartály: hasznos tudnivalók

Wc-tartály: hasznos tudnivalók

Wc-tartály: hasznos tudnivalók

Wc tartályt minden nap használunk, mégis ritkán gondoljuk át, hogy milyen lenne a megfelelő számunkra, -figyelembe véve felhasználói szokásainkat és nem utolsósorban környezettudatosságunkat!

A megfelelően kiválasztott wc-tartály segítségével ugyanis rengeteg vizet megtakaríthatunk. Néhány hasznos tudnivalót is összeszedtünk, hogy hiba esetén mit is érdemes tennünk?

Egy WC-tartály külső kialakítása, esztétikája legalább annyira fontos szempont, mint az, hogy működőképes is legyen a készülékünk. Ezen kívül az sem árt, ha az öblítés víztakarékos, hiszen ellenkező esetben minden egyes öblítésnél több liternyi vizet fizethetünk feleslegesen!


Szerencsénkre a korszerű monoblokkos vagy beépített tartályoknál a kettős öblítési funkciónak hála mindez alap felszereltség, de a hagyományos és a magasabban telepített újabb tartályoknál is kivitelezhető. Viszont a vízszivárgás semelyik öblítő mechanizmusnál sem elfogadható, hiszen ez naponta akár 20 liternyi túlfogyasztást jelenthet a házi kasszánknak. Nagyon fontos, hogy a szivárgás jeleit rögtön vegyük komolyan és mielőbb tegyünk lépéseket a megszüntetésére.

Természetesen ez időnkénti javítással, szükség esetén a főegységek tisztításával elkerülhető. A régebbi tartályokat érdemes az új fajták valamelyikére cserélni. Ezzel a víztakarékos öblítés is megoldható és a tartályok formája is esztétikusabb küllemű lesz.

Mindenféle vízzel kapcsolatos problémánál készséggel segítünk!

Akár a dugulás elhárítása a gond vagy wc tartály romlott el, de a csaptelep hibáit, illetve bármit, ami a vizesblokk területén létezhet: megoldjuk.

Wc-tartály Gyorszerviz: +0630-869-3282 és +3670-624-4538

vagy Kérjen díjmentes ajánlatot!

 [/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

2021-03-15T16:45:21+00:00március 2nd, 2021|Categories: Egyéb kategória, Vízszerelés|