VÍZSZERELÉS, GÁZSZERELÉS, FŰTÉSSZERELÉS, VILLANYSZERELÉS BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE HÉTVÉGÉN IS TEL: +3630-869-3282 +3670-624-4538

Gázkazán karbantartása

/, Gázszerelés/Gázkazán karbantartása

Gázkazán karbantartása

A gázkazán karbantartása, időszakonkénti átvizsgálása most aktuális, hiszen hamarosan indul a fűtési szezon. Kellemetlen óráktól kíméljük meg magunkat, ha most,-még az utolsó pillanatban,- a gázkazán karbantartása, műszaki ellenőrzése megtörténik.

Fontos tudni, hogy a modern kazánoknál a gyártók a garancia érvényesítéséhez már feltételként jelölik meg az éves ellenőrzést! Nem érdemes a garancia elvesztését megkockáztatni egy jelentős beruházásként felfogható modern gázkazán esetében.

 Mit nyerhetünk a gázkazán karbantartása által?

A gázszerelő mester elvégzi a szűrők, hőcserélő és az egyéb alkatrészek kitisztítását, átnézi az összes alkatrészt, hogy egyrészt a fűtés, másrészt a vízmelegítés megfelelően és ami szintén fontos, biztonságosan működjön.

A gázkazán karbantartása esetén annak élettartama jelentősen megnő. Gazdaságosabban is üzemel, hatékonyabban is fűt, ami jót tesz a pénztárcánknak is, hiszen az átvizsgálás jelképes összege jóval kevesebb, mint amennyibe a nem megfelelően kitisztított gázkazán működése kerülne, nem beszélve egy konkrét meghibásodás szervizköltségéről, amit szintén jobb elkerülni!

Régebbi kazánoknál a karbantartáson túl kiemelkedően fontos a szén-monoxid-érzékelő állandó használata is, hiszen életet menthet. Mindenképpen szerezzünk be egyet!

Bármilyen rendellenes működés esetén hívjunk szakembert mielőbb, hogy megelőzhessük az esetleges nagyobb károkat.

Gázkazán karbantartása ingyenes kiszállással Budapesten. Hívja most!

Gázszerelés hétvégén is:
+0630-869-3282 és +3670-624-4538

vagy Kérjen díjmentes ajánlatot!

 

2021-03-12T10:30:14+00:00március 2nd, 2021|Categories: Egyéb kategória, Gázszerelés|