VÍZSZERELÉS, GÁZSZERELÉS, FŰTÉSSZERELÉS, VILLANYSZERELÉS BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE HÉTVÉGÉN IS TEL: +3630-869-3282 +3670-624-4538

Radiátor csere, radiátor karbantartás

/, Fűtésszerelés/Radiátor csere, radiátor karbantartás

Radiátor csere, radiátor karbantartás

A radiátor csere, illetve a radiátor karbantartása izgalmasabb feladat, mint elsőre gondolnánk. A modernebb fűtési berendezésekhez leggyakrabban acéllemez lapradiátort szerelnek fel, a fürdőszobákban pedig törölközőszárítós radiátor ideális.

A radiátorok mérete (szélesség, magasság, vastagság) mindig attól függ, hogy mekkora a fűtendő szobánk hőigénye. A kielégítő és egyenletes teljesítmény záloga az évenkénti radiátor karbantartás. Régebben előszeretettel alkalmazták a tagos acéllemez radiátort vagy öntöttvas radiátort, illetve az alumínium radiátort is. Érdekes megfigyelés, hogy a múlt berendezései visszaköszönnek manapság is.

futesszereles

Belsőépítészetileg reneszánszát éli ismét az öntöttvas radiátor, a régi „tagos” radiátor, viszont ezek a készülékek már korszerű gyártástechnikával és dizájn elemekkel kerülnek forgalomba.

A radiátor helye optimális esetben a falon az ablak alatt van, mert így érhető el, hogy helyiségünk hőmérséklete valóban kellemes lehessen.

Nem csak radiátor csere, radiátor karbantartás és fűtőberendezés megtervezése, kivitelezése esetén számíthat ránk! Konvektor, központi fűtés vagy akár a különböző kazánok (például gázüzemű kazán, illetve modern gázkazán) előforduló hibáinak elhárításában is készséggel állunk rendelkezésére.

Fűtésszerelő gyorsszerviz

Fűtésszerelés hétvégén is:
+0630-869-3282 és +3670-624-4538

vagy Kérjen díjmentes ajánlatot!

 

2021-03-18T11:33:34+00:00március 2nd, 2021|Categories: Egyéb kategória, Fűtésszerelés|